Annons

Om

Screen Shot 2014-12-18 at 20.30.27.png

Hanna Friberg

En 20 år driven och energifylld tjej som älskar att resa och träffa nya människor. Uppväxt i Söderköping, en liten stad 20 minuter utanför Norrköping, men är numera bosatt i Västerås.

Hanna har bloggat i 7 år och jobbat med många och stora företag världen över. ”Det finns inget som gör mig gladare än att göra andra människor glada” brukar hon säga. Inspirera och peppa sina bloggläsare till ett härliga och hälsosammare liv är något hon starkt brinner för. Hon försöker också leva efter attraktionslagen och tror på hemligheten, att positiva tankar ger dig ett positivt liv.

Efter studenten flyttade Hanna till Australien där hon bodde i 8 månader och jobbade som Instagram Manager för hårdvårdsmärket Aussie Hair samt som servitris på ett strandcafe 1,5 timme norr om Sydney i ett litet ställe som heter Avoca Beach.

Hanna älskar att resa och lyckades omedvetet under 2014 besöka alla världsdelar utom en. Hon hann bland annat med en båtluff i Grekland, en surfresa till Afrika och åkte på en 18 dagars lång kryssning från Sydney till Hawaii. Sedan startade hon 2015 med att flytta till Dubai en sväng för att jobba som Au Pair, men nu är hon hemma i Sverige igen på jakt efter nya äventyr.

Hanna driver även tillsammans med hennes kollega och bästa vän Ellinor Löfgren succepodcasten Måndagspepp med tiotusentals lyssnare varje vecka. Här hittar ni deras podcastavsnitt och här hittar ni poddens Instagram.

Om ni vill fortsätta ta del av Hannas äventyr och resor så är SOLO och hennes blogg the place to be.

Kontakt: [email protected]Laddar