Annons


Mina nyårsplaner


tumblr_n0zzdlMNHV1su2m47o4_1280

Hola at me London!

Bestämde mig som hastigast häromdagen att jag flyr nyårsfirandet ner till London i år. Skulle ju faktiskt dit redan förra året men då det blev det ju inställt i sista sekunden så känns jättekul att faktiskt få fira där i år istället, speciellt eftersom att Olivia precis flyttat dit med sin kille och vi får spendera vårt första nyårsfirande tillsammans.

Annons

Ska bli sååååå kul att träffa henne igen för det var allt för länge sedan nu.

IMG_3468-001

Danijela, jag och Kickan

Förhoppningsvis följer dom här donnorna och Anna följer med ner och firar in det nya året med mig och Olivia, annars åker jag bara själv. Men the more the merrier, visst?

Dalloway-Terrace-Winter---2-hp-tatler-14nov16-pr_b_540x810

Winter-Shoot_Dalloway-Terrace_Festive-Afternoon-Tea-8_LowRes

Dalloway Terraces juldekorationer är ju to die for

Planerna för själva nyårsafton är snart spikade men det lutar åt en nyårsbrunch på Ivy Chelsea Garden eller Dalloway Terrace och sen så vankas det fest på ”Secret location”. Har alltså köpt biljetter till en fest vi inte vart den kommer vara, spännande va? Tur att jag har en promoter jag litar på 😉

Senast överförda39

Afternoon Tea på The Ritz

Vill också hinna med en sån där riktig Christmas Afternoon TeaThe Ritz. Det känns ju lite som en klassiker att köra en Afternoon Tea där. Don’t you think?

Festive_tea_1

Old Aldwych är också en klassiker för Afternoon Tea.

Vad har ni för nyårsplaner?

Förra året firade jag i Sälen med Filippa, det var helt klart mitt roligaste nyårsfirande någonsin. Hade det så roligt. Först körde vi all in på nyårs-afterskin tillsammans med ett stort gäng kompisar ifrån Norrköping och sedan sittande middag, utgång och massvis med slängkyssar och gott nytt år skålar på tolvslaget ute på verandan medan det snöade! Så roligt och så mysigt. Måste göras om något år!


Laddar