Annons


Kan du se hur jag är som människa genom att se mig i ögonen?


DSC_4703

Sitter hemma hos Dani och dricker lite bubbel med några vänner till henne. Vi pratar om våra svagaste egenskaper och så har jag precis blivit utsatt för ett experiment som innebar att jag skulle titta in i ögonen på en kille jag precis träffat i EN HEL MINUT.

Annons

Inte nog med att jag ska sitta och titta den här snubben i ögonen i en hel minut och de andra ska se på – för snygg var han ju också! Han påstod varje fall att han kunde se jag är som person genom att göra det. Det var lite jobbigt faktiskt – men skattade mest.

Väldigt nyfikna på vad ni tror om det här? Kan man läsa en annan människa genom att titta den i ögonen i en hel minut? Kanske. Jag tror varje fall att man kan lära sig litegrann om den andra personen.


Laddar