Annons


Skönhetsfavoriter + grym black friday deal


DSC_9695

Inlägg innehåller adlinks

Tänkte bara tipsa er om några av mina skönhetsfavoriter just nu ifrån

Annons

Bangerhead så här på shoppingens dag Black Fridag eftersom att det är 25% på allt på hela Bangerhead just idag vilket är helt galet!!

DSC_9701

Vi börjar med dom här (klick!) fantastiska serumen ifrån Estée Lauder. Alltså wow har aldrig haft något bättre i hela mitt liv. Min hy får världens glow.

DSC_9703

Sen kommer bästa parfymen ever. Jag är dödsförälskad i den här doften. Sí ifrån Giorgio Armani – här (klick!). Den sitter verkligen kvar under dagen också vilket är ett stort, stort plus. Har fått så mycket komplimanger kring min parfym sedan jag började använda den här för några veckor sedan…

DSC_9705

Sist men inte minst har vi den perfekta paletten med ögonskuggor här (klick!) och Estée Lauders fantastiska natt-mask/serum här (klick!) som Dani introducerat mig för och fått mig att fastna för. Har nattmasken/ serumet varje kväll och hyn får verkligen en helt annan lyster.

Glöm nu inte att ni får 25% på allt idag eftersom att det är BLACK FRIDAY!!!


Laddar