Annons


En ny träningsform, att bli bästis med sig själv och tacos igen…


DSC_6428

DSC_6430

Har haft en supermysig dag. Började med att testa en ny träningsklass med Molly, det heter Acid, ligger i Vasastan och kändes som personlig träning, fast du var i en mindre grupp. Tror vi var ca 9 st som körde varav instruktören kände till allas namn.

Det hela började med att man fick ett pulsband som man skulle ställa in sin maxpuls på därefter var det 5 olika stationer, några utav dem var cykel och rodd. Sen finns det tre olika pulsnivåer, grön, gul och röd. Först kör man på grön nivå i 3 minuter, sedan gul i 2 minuter och tillslut röd i 1 minut. Kan då tilläggas att du ska köra 90 % av din maxpuls på den röda nivån. Det var superkul och väldigt peppigt eftersom att man verkligen ville hålla sig på nivån man skulle vara på. Kommer garanterat testa detta igen.

DSC_6438

Efter träningen sprang jag hem och duschade lite snabbt innan jag mötte upp Anna för en lunch i Sturegallerian. De har en väldigt trevlig lunch-buffé där för 125 spänn som jag brukar äta rätt ofta hehe…

DSC_6432

Det är så mysigt med alla dessa stånd som är på stan just nu. Har även hört att det finns en mysig bondemarknad här på Karlaplan på lördagar som jag hemskt gärna skulle vilja besöka i helgen. Så trevligt att strosa runt där och köpa någon varm soppa och lite färska bär och annat småplock.

DSC_6449

Annons

DSC_6459

Gick sedan bort till Créme för en kaffe med Dani och lilla Mini…

DSC_6442

Vi satt i säkert 1,5 timme och bara pratade tjejsnack deluxe. Fasen alltså vad det är viktigt att vara bästa vän med sig själv, bygga sig en stadig grund att stå på där man inte är beroende av någon annan och att lära sig att man inte behöver någon annan än sig själv för att må bra.

DSC_6491

Sen kom Elin och Anna över och så gjorde vi tacos. Har på riktigt ätit tacos 4 av 7 dagar den senaste veckan… Kanske dags att lära sig att laga något nytt? Alltså haha, hur enformig får man bli? Men när Anna ringde mig och sa att vi borde laga tacos så blev jag ju så himla sugen så då fick det bli det idag igen.

DSC_6478

DSC_6473

Och nu är det dags för mig att slänga in handduken, ska göra en fransförlängning imorgon förmiddag inför New York och tänkte hinna morgonträna innan dess så det är nog bäst att jag försöker sova nu trots att jag bara vill fortsätta steck-kika på Prison Break.


Laddar