Annons


Hur håller man vita plagg rena?


Inlägget innehåller adlinks

// 1. Cross over top här / 2. Cigarettbyxor här / 3. Kavaj med knytning här //

Har fått dille på helvita outfits, tycker det är så fräscht. Tyvärr är jag alldeles för klumpig för att hålla min plagg vita tho..

Annons

Någon som har förslag på hur man håller det vitt? Jag får panik så fort jag har en ynka liten fläck. Ska verkligen försöka bli bättre på att hålla mina vita plagg vita nu till våren för kommer vilja bära så mycket vitt.

Aktivt dokument4f

// 4. Utsvängda kostymbyxor här / 5. Top här / 6. Jumpsuit här //

Jag älskar verkligen Khloe Kardashians outfit till höger med en rose färgad kappa till. Finns ju en liknande kappa här som jag tipsade om häromdagen. Hur fint att bära till en vinkväll med tjejkompisarna i sommar med Chanelväskan. Okej, jag är såld! Ska klicka hem NU haha… Jumpsuiten är också goals, behöver den i min garderob.


Laddar