Annons


Westin Paris


USA_9150_Fotor

God morgon från Paris!

Var ute igår så är väldigt seeeega idag. Vi alla ligger fortfarande kvar i sängen.. Men här är i varje fall två bilder ifrån hotellet vi bor på. Det heter Westin och ligger på Rue de Castiglione (ni som har koll på Paris vet vilken gata det är).

Annons

Det är alltså en av huvudgatorna i Paris så det finns tons of shopping lite längre bort.

När vi kom till hotellet blev vi uppgraderade och fick en lyxig lite svit med utsikt över Eiffeltornet, så himla nice. Attraktionslagen, låt mig dra till mig mer sådant här. Det är ju så lyxigt. Stod även champagne och frukt på rummet som vi skålade med innan middagen. Ska berätta mer om den och utgången senare, var på den mysigaste restaurangen som kändes såååå fransk och Paris.


Laddar