Annons


THE DREAM LIFE


Har klippt ihop en tre minuter lång och superhärlig film ifrån några av de absolut bästa stunderna i mitt liv som jag hoppas ni ska tycka är rolig att titta på. Har gjort filmen lite snabbt i Imovie och låten heter ”Sweet Lovin med Sigala”. Filmsnuttarna är ifrån SÅÅÅÅ sjukt många olika fantastiska platser här i världen.

Annons

Bland annat Hawaii, Australien, L.A, New York, Mexico, Vanuatu, Grekland, San Fransisco, Miami, Jamaica, Las Vegas, Sverige, Santa Barbara, Marbella och London. Jag älskar att resa <3

Angående slutet: Jag HATAR verkligen att öppna flaskor med kork som smäller. Linnea som jag bodde med i Australien gjorde detsamma, så till slut fick jag göra det och därav den här filmen… Åh, vad jag saknar dig Lenne. Hoppas du kommer hem snart!!!!


Laddar