Annons


Julkalender lucka 19


Idag har två stycken av er chansen att vinna boken ”Fuck Your Fears” skriven av Sveriges (enligt mig) bästa mental coach, Johannes Hansen. Johannes jobbar med personlig utveckling och är rådgivare till några av Sveriges framgångsrikaste personer.

Annons

Han är inte bara expert på att hitta problemen till varför vi känner som vi känner utan kan också hjälpa dig att våga gå från idé till verklighet. Johannes är troligtvis den mest inspirerande människan jag någonsin har träffat. Ja, ni minns väl när vi hade med honom i Måndagspepp? Om ni har missat det avsnittet så finns det här, avsnitt S02E02 – Johannes Hansen. LYSSNA så förstår ni vad jag menar!

Boken lär dig att bli modigare så för att vara med och tävla vill jag att du kommenterar varför just du behöver bli modigare och vad du önskar att du kommer lära dig att våga göra. Åh, vill verkligen läsa alla era kommentarer och känner redan nu att vi alla behöver läsa den här boken.

God Jul Nathalie Ronge och Rebecca!


Laddar