Annons


Julkalender lucka 12


2016

DSC02319

Hallå från New York!

Eftersom att jag är här tillsammans med Deo Doc passar det ju perfekt att jag tävlar ut lite Deo Doc produkter i dagens lucka i julkalendern. För er som inte har koll på vad Deo Doc är för något så är det tvål, wipes och deo för underlivet, som kommer i himla lyxiga förpackningar.

Annons

Nice va? Deo Doc är verkligen en produkt vi alla borde ha i badrumsskåpet, då vi precis som under armarna också har svettkörtlar i underlivet.

Jag lottar därför ut 2 stycken kit till er tjejer och 2 stycken kit till er killar (ja, det finns även för killar såklart) Alltså hela 4 vinnare i dagens tävlingen!!! För att vara med och tävla behöver du bara kommentera vilket av kiten du skulle vilja vinna och varför. Kanske behöver killen det här i julklapp?

God jul till:

My Thulin och Evelina Anderssons pojkvänner

& till Emma Forsby och Sofia Fransson


Laddar