Annons


En typisk bloggfrukost


DSC07555_Fotor

DSC07562_Fotor

DSC07558_Fotor

DSC07548_Fotor

God morgon!

Vinkade precis av Anna och Olivia och sitter just nu på flygbussen påväg till Arlanda. De ska hänga i Stockholm hela dagen då inte deras flyg går förrän ikväll medans mitt går nu vid lunch. Tyvärr så har vi ju inte hamnat på samma flyg de kommande tre flygningarna haha, vi har råkat bokat fel varenda gång! Så typiskt! Å självklart har det råkat blivit jag som åker själv varenda gång också haha, men det gör inget.

Annons

Gick upp tidigt imorse för att göra i ordning den här mysiga lilla frukosten till mig och tjejerna. Det blev choklad och hallonsmoothies, lite grönt te från Tevana, jordgubbar, finncrisp med avokado och yoghurt med hemmagjord müsli. Ja, jag älskar att göra frukost <3


Laddar