Annons


MORE NEWS IN MY CLOSET…


 

 

Idag stannade vi förbi sawgrass mills och jag fick med mig det här hem. Tråkigt med jeans men behövligt, jag har verkligen letat efter high waisted jeans hur länge som helst men aldrig hittat några bra. Dock är jag lite osäker på de mörk blå.

Annons

Dom blir ju nästan svarta så det skulle vara roligare med ett par ljusare. Så vi får se om jag lämnar tillbaka dom eller inte och kjolen jag köpte ska jag ha som ett linne vilket känns viktigt att nämnas så ni inte tror att jag ska springa runt med den som kjol i sommar.

 

Förövrigt så har vi varit på miami beach idag och ätit på T.G.I Friday på ocean drive och shoppat lite längs collin avenue i urban outfitters. Sen var vi även hos några vi känner i deras lägenhet som hade världens finaste utsikt. Jag vill också ha en lägenhet i miami som den där coola snubben PETER haha.


Laddar