Annons


ÄNTLIGEN FRAMME I MIAMI


 

 

Efter 7 timmars väntande på planet i New york så är vi äntligen framme och ligger på hotellrummet och kan verkligen inte sova. Klockan är ju nämligen halv sex på morgonen här och egentligen skulle vi varit framme mycket tidigare.

Annons

Jag är lite små sur på att vi inte fick veta att planet inte kunda lyfta innan vi alla satt på det för i sånna fall hade vi lätt åkt in till manhattan och strosat omkring en stund.

 

Nu i varje fall ska jag försöka få någon timmes sömn och försöka få igång min mage någurlunda som är helt kurrig efter tidsomställningen. Det här är det värsta med resor att det blir så fel och konstigt med tiden. Men jag ska inte klaga. Jag älskar luftfuktigheten när man kliver utanför flygplatsen. Nu längtar jag till solning imorgon eftersom att jag är äckligt blek as you see… Hoppas allt är bra med er också!


Laddar