Annons


MIN DRÖM KILLE


 

då var det dags för lucka 24 då eller ja det skulle varit dags igår men jag glömde helt bort att skriva något så nu ska jag skriva om min dröm kille.

Annons

lite tråkigt faktiskt att den här ”julkalendern” tar slut nu för jag tycker det har varit rätt så roligt faktiskt att skriva om någonting speciellt varje dag. bloggen har liksom blivit lite varierande och så. men ja så här ser min dröm kille ut —>

 

för det första så ska han ha utstrålning för det finns inget bättre. sen ska han vara längre än mig, vara vältränad (men dock inte för biffig) han får gärna ha magrutor och snygga armar vilket innebär att blodådrorna syns lite och så måste han vara brun. sen vill jag nog att han ska vara brunett, estetfrilla/sidecut eller bara snyggt hår helt enkelt som gärna är lite slarvigt och busigt. blondiner går också bra! han får gärna ha bruna mystiska ögon som man bara drunknar i. blå ögon funkar ju också för det är så fint med brunetter som är blåögda tycker jag och tvärtom blondiner som har bruna ögon.

 

hans personlighet är så himla viktig. en kille med skön personlighet blir så himla mycket snyggare. jag vill ha en rolig kille som jag kan skratta tillsammans med. en kille som är ödmjuk, snäll, rolig, gullig, omtänksam, galen och framför allt charmig. det finns inget bättre än charm, en kille som vet hur man charmar en tjej och som har det där leendet som man faller pladaskt för. jag typ dör när jag tänker på det. det är såååå bra. och ett schysst självförtroende är viktigt, inte kaxig men liksom ja.

 

min dröm kille får gärna sjunga och spela gitarr och vara hel grym på det för det är så charmigt. tänk er liksom oskar linnros. hur jävla grymt vore det inte att ha en man som honom? eller så kan han gärna vara fotbollsgrabb för jag bokstavligt talat ÄLSKAR fotbollskillar och har alltid gjort. jag menar vem skulle inte vilja ha david beckham? han kallas perfektion! oooooooh, jag dreglar.

 

och ja det känns som att ni vet resten som typ klädstilen, skön, slapp, lite oversize, stilrent och snyggt liksom. gärna stora tröjor som typ hoodies som man kan låna och krypa in i. åh, jag vill ha en pojkvän nu!


Laddar