Annons


NÅGON JAG SER UPP TILL


 

 

någon jag ser upp till är självaste tyra banks. hon är så jävla grym och jag avundas hennes vackra utseende och strålande personlighet. hon skiter i vad andra tycker och har verkligen båda fötterna på jorden.

Annons

hon verkar verkligen stot och nöjd över sig själv, vilket jag vissa dagar önskade att jag också var. det är så strångt av henne att från att leva på dieter käka pannkakor och inte bry sig om sin vikt. jag ser upp till henne för att jag tycker hon är en bra förebild, hon är snygg och självsäker och verkar vara så himla hjälpsam och ser verkligen på alla med lika värde. INDEPENDENT WOMAN helt enkelt.

 

och just självständiga och starka kvinnor är något jag överlag ser upp till. tjejer som står upp för sig själva och för sina åsikter, tjejer som skiter i vad andra tycker. viket är en bra egenskap!


Laddar